Вітальні картинки для донечки з 8 березня

Найкращі вітання для донечки до 8 березня українською мовою

8 березня – це свято, коли чоловіки вітають своїх найрідніших жінок. І це не тільки кохана дружина, рідна матуся, любляча бабуся, а й наймиліша дівчинка у світі – донечка.

Ми впевнені, що татусі заздалегідь придбають подарунок, а у святковий ранок, чи ввечері напередодні куплять прекрасний букет, але теплі вітальні слова точно не будуть зайвими.

Якщо бажаєте привітати свою кровиночку у віршованій формі, то наступні листівки саме для вас.

В цей святковий день весняний, Своїй доні незрівнянній, Шлю я сонячні вітання І найкращі побажання!Хай всміхаються троянди, Хай тюльпани шлють уклін, Хай буде в житті кохання І усмішок передзвін!


З 8 березня вітаю, моя доню, Миру, щастя та кохання навесні, Хай Господь насипе благодать в долоні, Та любов’ю оповиті будуть дні.​​​​​​​


Сонечко, зіронько, ластівко мила, Хай твоя доля буде щасливаХай твої очі смутку не знають, Зоряні ранки ще 100 літ зустрічати.


Березневе сонце ще теплом не світить, Та у мене в хаті сонечко своє, Бо найкраще у житті, то наші діти, З 8 березнем тебе, щастя моє.


Донечко, я з восьми привітати Хочу щиро поцілунками тебе, Все, що в світі є найркще - побажати, Ти - моя любов, ти щастячко моє.


Вітальні картинки стануть у нагоді не тільки татам, а й мамам, які бажають привітати своїх дочок зі святом.