Запечена картопля із зернами гірчиці

Запечену картоплю, звичайно, не можна назвати дуже корисною стравою )) Але ж якщо ви отримуєте задоволення і позитивні емоції від вживання їжі – це вже корисно!  Цікавою ця страва буде переважно для чоловіків, так як виходить дуже смачно.

Інгридієнти:

рецепт, как приготовить, як приготувати, запечена картопля з гірчицею, печеный картофель с горчицей, зерна гірчиці, зерна горчицыКартопля – 1,5 кг
Гірчиця в зернах – 3 ст. ложки (близько 100 грам)
Олія соняшникова – 4 ст. ложки
Часник – 3 зубочки
Сіль та перець за смаком

Спосіб приготування:

рецепт, как приготовить, як приготувати, запечена картопля з гірчицею, печеный картофель с горчицей, зерна гірчиці, зерна горчицыОчищуємо картоплю та нарізаємо соломкою.
рецепт, как приготовить, як приготувати, запечена картопля з гірчицею, печеный картофель с горчицей, зерна гірчиці, зерна горчицы Готуємо соус: гірчицю змішуємо з олією та додаємо давлений часник.
рецепт, как приготовить, як приготувати, запечена картопля з гірчицею, печеный картофель с горчицей, зерна гірчиці, зерна горчицыЗаправляємо соусом картоплю. Додаємо сіль та перець. 
рецепт, как приготовить, як приготувати, запечена картопля з гірчицею, печеный картофель с горчицей, зерна гірчиці, зерна горчицыЗмащену картоплю засипаємо в мультиварку (або викладаємо на лист в духовку).
Для мультиварки я обрала режим “Випічка” 150 градусів на 40 хвилин. Необхідно буде декілька разів перемішати в чаші, щоб не підгоріло. В духовці обирайте 200 градусів на 30 хвилин.
рецепт, мультиварка,  как приготовить, як приготувати, запечена картопля з гірчицею, печеный картофель с горчицей, зерна гірчиці, зерна горчицыЯк прийде час – спробуйте картоплю, щоб не була сирою. Якщо не допеклась – залиште ще на 10 хвилин.
Подавайте до столу гарячою. Солоні огірочки чи помідори будуть дуже доречними. Смачного!

рецепт, как приготовить, як приготувати, запечена картопля з гірчицею, печеный картофель с горчицей, зерна гірчиці, зерна горчицы